Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 5ου ΕΠΑ.Λ ΚΑΙ ΤΗΣ 1ης ΕΠΑ.Σ

ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                                   
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                                 
(Ε.Λ.Τ.Ε.Ε  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)                                                                 
Ιτάνου 40  71407 Ηράκλειο Κρήτης
Email: eltee.ira@gmail.com  Κιν. Προέδρου: 6974312024
      Προς:
  1. Τοπικό τύπο
  2. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενο
Κοινοποίηση:
  • Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης
  •  Διευθυντή Δευτ/μιας Εκπαίδευσης
  • Προϊστάμενο γραφείου Ε.Ε.
  • 5ο ΕΠΑ.Λ
  • 1η ΕΠΑ.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Σύσκεψη με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης για το στεγαστικό πρόβλημα του 5ου ΕΠΑ.Λ και της 1ης ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/04/2011, στο γραφείο του Περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς και θέμα «Το στεγαστικό πρόβλημα του 5ου ΕΠΑ.Λ και της 1ης ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου». Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα (Α.Π. 239/23-3-2011) της  Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ηρακλείου προς τον Περιφερειακό Διευθυντή για το συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτήν πήραν μέρος οι Διευθυντές και Υποδιευθυντές των ανωτέρω σχολείων, ο προϊστάμενος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου μετά από πρόσκληση του Περιφερειακού Διευθυντή.
Αναλύθηκαν εκτενώς τα στεγαστικά προβλήματα των συγκεκριμένων σχολείων της Τεχνικής Εκπαίδευσης από τους εκπροσώπους των σχολικών μονάδων και κατατέθηκε γραπτώς αλλά και προφορικώς η θέση της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου, για  την οποία ήταν ενήμεροι οι σύλλογοι διδασκόντων και οι Διευθυντές των σχολείων, για επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων.
Ο κ. Κλινάκης δεσμεύτηκε για την αυτονομία της 1ης ΕΠΑ.Σ ως σχολική μονάδα και αποφασίστηκε να συγκροτηθεί επιτροπή υπό τον Προϊστάμενο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για την ανεύρεση κτιρίου για τη λειτουργία του σχολείου σε πρωινή βάρδια σε πρώτη προτεραιότητα και προς τα δυτικά της πόλης για να  αποσυμφορηθεί  και η κατάσταση στο 5ο ΕΠΑ.Λ. Ειδάλλως θα εξεταστεί ξεχωριστά το κάθε πρόβλημα.
Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Διευθυντές για το καλό κλίμα της συνάντησης και προσδοκούμε ότι θα γίνει ότι καλύτερο για την τεχνική εκπαίδευση στο δήμο μας.





ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


 

Ο                                                                                                      Η
Πρόεδρος                                                                                         Γ. Γραμματέας
Κακαζιάνης Πέτρος                                                                         Αλεξίου Πολυξένη



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου