Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Υπενθύμιση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση Παιδαγωγικής Επάρκειας από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Παραστήματος Κρήτης.

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση Παιδαγωγικής Επάρκειας από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Παραστήματος Κρήτης.

Μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος ορισμένων μόνιμων εκπαιδευτικών για την απόκτηση πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας, η συνάδελφος εκπαιδευτικός Άννα Λίβα (εργαστηριακός συνεργάτης στο Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) έθεσε το θέμα στον Υπεύθυνο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Παραρτήματος Κρήτης, επίκουρο καθηγητή κύριο Ιωσήφ Φραγκούλη, ο οποίος της γνωστοποίησε ότι εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών για την ίδρυση τμήματος, θα διαβιβάσει το αίτημα στα κεντρικά της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στην Αθήνα ώστε να δοθεί έγκριση πραγματοποίησης του προγράμματος, για το επόμενο Ακαδ. Έτος.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε μόνιμους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν χωρίς να θεωρείται απαραίτητο προσόν το πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Επάρκειας.
Για δηλώσεις ενδιαφέροντος στείλτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο-Πατρώνυμο-Ειδικότητα - Σχολείο - Τηλέφωνο επικοινωνίας) στα παρακάτω email, μέχρι τις 15 Μαΐου.
-eltee.ira@gmail.com
-annaliba@yahoo.gr

Τηλέφωνα για πληροφορίες:
ΛΙΒΑ ΑΝΝΑ 6974203579
ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 6974312024

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ να γνωστοποιήσουν το παρόν έγγραφο στους εκπαιδευτικούς του συλλόγου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου