Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Το κοινωνικό πρόσωπο της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου (Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.)

 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση : Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου      ΤΚ-Πόλη : 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο  : 210-5238973                             fax        : 210-5202798
e-mail       : oltee.oltee@gmail.com        &     mail@oltee.att.sch.gr
ηλεκτρον. σελ.                                           : http://www.oltee.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κοινωνικό πρόσωπο της
Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου (Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.)


Συγκίνηση προκάλεσε η ενέργεια των εκπαιδευτικών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κύπρου οι οποίοι, με πρωτοβουλία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ., συγκέντρωσαν ποσό 8.000 ευρώ από το υστέρημα τους, το οποίο και πρόσφεραν στους μαθητές των δέκα ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. του νομού Ηρακλείου Κρήτης οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός, εν μέσω των δύσκολων οικονομικών προβλημάτων που
βιώνουμε στη χώρα μας, αναδείχτηκαν με μεγαλοπρέπεια ως τα μεγαλύτερα προτερήματα του Κυπριακού Λαού, που έχει μάθει να δείχνει τα αισθήματά του στην πράξη και με ουσία, αλλά ταυτόχρονα και με βαθύτατο συμβολισμό που αναδεικνύει τις ανθρώπινες αξίες που στις μέρες μας έχουμε την αίσθηση ότι έχουν χαθεί.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. βαθύτατα συγκινημένο από την ενέργεια αυτή των αδελφών Κυπρίων συναδέλφων, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. εκ μέρους των Ελλήνων εκπαιδευτικών που εκπροσωπεί και εύχεται σε όλους το καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. θεωρεί απαραίτητη και θα επιδιώξει τη στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. στα θέματα της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Παιδείας, Πολιτισμού, διά Βίου Μάθησης και Κατάρτισης, Έρευνας και Τεχνολογίας.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου