Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίασε σήμερα το Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Με τη συμμετοχή όλων των θεσμοθετημένων εκπροσώπων, συμπεριλαμβανομένων των Ομοσπονδιών των Εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε, σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΠΔΕ), με τη νέα σύνθεσή του, υπό την προεδρία του Καθηγητή Ι. Καζάζη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Καζάζης δήλωσε:
Εξετάστηκε, κυρίως, η δομή του νέου οργάνου, που αντικαθιστά το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και το Ινστιτούτο Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.
Φάνηκε πως η δομή του συνδυάζει τα θετικά των προηγούμενων οργανωτικών σχημάτων, με το νέο επιτελικό ρόλο που καλείται να παίξει ο σύνθετος αυτός φορέας , την εποχή της ψηφιακής επανάστασης στην εκπαίδευση.
Εκφράστηκαν θέσεις από όλους τους συμμετέχοντες, θετικές και αρνητικές και σε κάθε περίπτωση εποικοδομητικές, οι οποίες και θα τεθούν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας στην τελική διαμόρφωση του νέου αυτού στρατηγικού για την εκπαίδευση φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου