Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ


ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
(Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης)

·       Η ένωση ΧΩΡΙΣ πολιτικές παρατάξεις με ενιαίο ψηφοδέλτιο και ενιαία φωνή για όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ-ΣΕΚ του Ηρακλείου.

·       Η ένωση μας είναι ισότιμο συνδικαλιστικό όργανο με την ΕΛΜΕ. Τα μέλη μας, εφόσον το επιθυμούν, μπορεί να ανήκουν και στις δύο ενώσεις χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νομικό κώλυμα.

·       Η ομοσπονδία μας είναι η ΟΛΤΕΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) ισότιμο όργανο με την ΟΛΜΕ.

·       ΟΛΤΕΕ, ΟΛΜΕ, ΕΛΤΕΕ και ΕΛΜΕ υπαγόμαστε όλοι στην ΑΔΕΔΥ.

·       Η ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου υφίσταται από το 1988.

ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
TI KANAMΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ

·        16/12/2010: Εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου.

·        ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ:
-Επαφές γνωριμίας του νέου Δ.Σ. με φορείς της Εκπαίδευσης -Δημιουργία Διαύλων επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς (email, blog, γκρουπ στο Facebook).
-Επισκέψεις γνωριμίας στα σχολεία.
-Αποστολή στοιχείων στην ομοσπονδίας μας για τις κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ του νομού Ηρακλείου. Ακολούθησε διαμαρτυρία της ΟΛΤΕΕ στο Υπουργείο για αυτό το θέμα.

·        ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ:
-Έγγραφο προς το υπουργείο (μέσω ΟΛΤΕΕ) για τις αναθέσεις του μαθήματος «Ερευνητική εργασία, Project» στο Νέο Λύκειο.
-1η συνάντηση (07/04/2011) στο Γραφείο του Περιφερειακού Δ/ντη με θέμα το κτιριακό πρόβλημα της 1ης ΕΠΑ.Σ και του 5ου ΕΠΑ.Λ.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Προϊσταμένου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και των Δ/ντων και Υποδιευθυντών των συγκεκριμένων σχολείων.
-Επιστολή στήριξης (του αιτήματος μας για λύση στο κτιριακό πρόβλημα) από την ΟΛΤΕΕ  στον Περιφερειακό Δ/ντη, στον Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Προϊστάμενο Ε.Ε.
- Επιστολή διαμαρτυρίας στο υπουργείο (μέσω ΟΛΤΕΕ) για την κατάργηση του Ειδικού εξεταστικού κέντρου στο Ηράκλειο.

·        ΜΑΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ:
-Προκήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας και κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του Περιφερειακού Δ/ντη για την κατάργηση του Ειδικού εξεταστικού κέντρου.
-Διαμαρτυρία της ΟΛΤΕΕ στο υπουργείο για το ίδιο αίτημα.
-Έγγραφο διαμαρτυρίας στο υπουργείο για την μη έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων ορισμένων ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Σ.
-Συμμετοχή της ΕΛΤΕΕ στην επιτροπή (υπό τον προϊστάμενο Ε.Ε. Κο Αρχοντάκη Κωνσταντίνο) για ανεύρεση λύσης στο κτιριακό πρόβλημα της ΕΠΑ.Σ.
-Επίσκεψη της Επιτροπής στον Δήμαρχο Μαλεβυζίου, Κο Μαμουλάκη για τη δυνατότητα λειτουργίας Τεχνολογικού Λυκείου στην περιοχή του Γαζίου. Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει οικόπεδο που χαρακτηρίζεται ως Γυμνάσιο-Λύκειο (στην περιοχή Τσαλικάκη) και ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανέγερση ενός Τεχνολογικού Λυκείου.
- (03/06/2011) Αίτημα της ΕΛΤΕΕ και της ΕΠΑ.Σ για στέγαση του σχολείου σε χώρους του Πανεπιστημίου Κρήτης.
-2η συνάντηση (27/06/2011) στο γραφείο του Περιφερειακού Δ/ντη με θέμα το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων της Επαγγελματικής και την προώθηση του αιτήματος στο Πανεπιστήμιο. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο προϊστάμενος ΕΕ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας οι οποίοι από κοινού με τον Περιφερειακό Δ/ντη ανάλαβαν να προωθήσουν το αίτημα. Στην συνάντηση παρουσιάστηκε από την ΕΛΤΕΕ πίνακας με το μαθητικό δυναμικό της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε σχέση με την δυναμικότητα των κτιρίων της.

·        ΙΟΥΛΙΟΣ
-Η ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου κατέθεσε την γνώμη της για  «Τεχνολογικό Λύκειο» στη δημόσια διαβούλευση του υπουργείου παιδείας.

·        ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
-         Κατάθεση, στον Περιφερειακό Δ/ντη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, υπομνήματος για το κτιριακό πρόβλημα της ΕΠΑ.Σ. Οι οποίοι στην συνέχεια το κατέθεσαν στις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου που το είχαν ζητήσει.

·        ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
-         3η συνάντηση (19/9/2011) στο γραφείο του Περιφερειακού Δ/ντη με θέμα τα τρέχοντα προβλήματα των ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ-ΣΕΚ του Ηρακλείου (Έλλειψη αιθουσών, εκπαιδευτικών, βιβλιών κ.α.). Στην συνάντηση μας ενημέρωσε ο Περιφερειακός Δ/ντης ότι το αίτημα μας για παραχώρηση είκοσι αιθουσών στο πανεπιστήμιο έχει τύχει θετικής αντιμετώπισης από το πανεπιστήμιο και ότι κατά πάσα πιθανότητα το Φεβρουάριο θα μας τις παραχωρήσουν. Επίσης δεσμεύτηκε ότι από την νέα σχολική χρονιά θα δοθεί λύση στο κτιριακό πρόβλημα του 5ου ΕΠΑ.Λ. και ότι θα πιέσει να καλυφθούν οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών άμεσα. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Δ/ντες όλων των ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ-ΣΕΚ και ο Αντιδήμαρχος παιδείας. 
-         Ενημερώσαμε τους εκπαιδευτικούς για τις περικοπές μισθού που έχουν γίνει ως τώρα αλλά και για αυτές που θα έχουμε με την εφαρμογή του «Πολυνομοσχεδίου».
-         Συμμετείχαμε στην διήμερη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.
-         Τέλος ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων των οποίων θίγονται τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Όλα αυτά αποδεικνύουν τη συνεχή και ενδελεχή παρακολούθηση της επικαιρότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση!!!
Στόχος μας είναι να είμαστε πρακτικοί και αποτελεσματικοί στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και ΟΧΙ αόριστοι και «αερολόγοι».


ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                                   
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                                 
(Ε.Λ.Τ.Ε.Ε  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)                                                                 
Ιτάνου 40  71407 Ηράκλειο Κρήτης
Κιν. Προέδρου: 6974312024


ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πρόεδρος: ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,   ΠΕ 1703    1η ΕΠΑ.Σ
Αντιπρόεδρος: ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΕ1202 5Ο ΕΠΑ.Λ.
Γενική γραμματέας: ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΠΕ 1810  2ο ΕΠΑ.Λ
Οργανωτική γραμματέας: ΓΡΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ1804 & ΠΕ11 1η ΕΠΑ.Σ
Ταμίας: ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΕ 1707  5ο ΕΠΑ.Λ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 email ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: eltee.ira@gmail.com
blog: http://eltee-her.blogspot.com
FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  email: kakaziannis@yahoo.gr
ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ email: pananosFotis@yahoo.com
ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ email: tzalexiou@gmail.com
ΓΡΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ email: maria.graikou@gmail.com
ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ email: ebirba.birba@gmail.com
·         Όσοι δεν λαμβάνεται ενημερωτικά e-mail της ένωσης στείλτε μας ένα χαιρετισμό με το e-mail σας για να σας προσθέσουμε στη λίστα επαφών μας και να έχετε συνεχή ενημέρωση.
·         Επισκεφτείτε το blog μας.
·         Γίνετε μέλη στο group μας στο facebook.                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου