Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΤΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΤΕΕ


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – Ο.Λ.Τ.ΕΚ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΜΥΛΩΝΑ 7
2014 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ  – ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22499127, ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ (ΦΑΞ) 22499156
ΗΛΕΚΤΡ.ΔΙΕΥΘ: oltek.t@cytanet.com.cy  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.oltek.org.cy

Λευκωσία, 23 Μαΐου 2012


Πρόεδρο και Μέλη             
Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΤΕΕ
Ηράκλειο - Κρήτη
eltee.ira@gmail.com

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέμα:     Συνάντηση Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου με ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου

Το ΚΔΣ της ΟΛΤΕΚ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το ΔΣ και όλα τα μέλη της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που προσφέρατε στην αντιπροσωπεία της ΟΛΤΕΚ κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ηράκλειο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον πρόεδρο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου κ.Πέτρο Κακαζιάννη και τον Διευθυντή 1ου ΣΕΚ, κ. Γιώργο Μανατάκη, γιατί προσωπικά μερίμνησαν για τον σωστό προγραμματισμό του επίσημου μέρους της επίσκεψής μας, την άρτια ενημέρωσή μας σε όλες τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του ΣΕΚ αλλά και για την άνετη και ευχάριστη διαμονή μας στο Ηράκλειο.

Κατά τη μεγάλη «Συνάντηση Γνωριμίας και Αλληλοενημέρωσης» που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, στις 14 Μαΐου 2012, ανταλλάχθηκαν πολύ χρήσιμες απόψεις, εμπειρίες και καλές πρακτικές που θα αποβούν προς όφελος της ΤΕΕ της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πιστεύουμε ότι με την πρώτη αυτή συνάντησή μας έχει τεθεί ένα γερό θεμέλιο για περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος με την ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου αλλά και ευρύτερα με την ΟΛΤΕΕ Ελλάδος.

Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΛΤΕΕ που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη Χαλκιδική.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Για το ΚΔΣ της ΟΛΤΕΚ


Γιώργος Κολλύφας                                Δημήτρης Πορτίδης

Πρόεδρος                                                 Γ. Γραμματέας



Κοιν.: ΟΛΤΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου