Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΤΕΚ ΚΥΠΡΟΥ


ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                                   
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                                 
(Ε.Λ.Τ.Ε.Ε  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)                                                                 
Ιτάνου 40  71407 Ηράκλειο Κρήτης
Email: eltee.ira@gmail.com  Κιν. Προέδρου: 6974312024
Ηράκλειο  24/05/2012


Προς:
  • Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου
Κοινοποίηση:
  • ΟΛΤΕΕ
  • ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ ΗρακλείουΘέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου

Στις 14 Μαΐου 2012 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου, Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου, διευθυντών και εκπαιδευτικών της επαγγελματικής εκπαίδευσης καθώς και εκπροσώπου της Ομοσπονδίας  συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ηρακλείου.
 Στη συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για το σύστημα της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανταλλάχθηκαν απόψεις και στη συνέχεια μοιράστηκε το ποσό των 8000 ευρώ ισόποσα στους διευθυντές των δέκα ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ του Ν. Ηρακλείου.
Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία των καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης Κύπρου με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες μαθητών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.
Το Δ.Σ. της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου για την αλληλεγγύη και τη συνεργασία που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο ενώσεις και εκφράζει την ευχή να διευρυνθεί και σε άλλους τομείς.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Ο.Λ.Τ.ΕΚ. Κύπρου κο Γιώργο Κολλύφα (Πρόεδρο) και Στέφανο Σάββα (Αντιπρόεδρο) που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τη συνάδελφο κα Άννα Λίβα, εκπαιδευτικό του    2ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου και πρώην στέλεχος του Γραφείου σύνδεσης με την αγορά εργασίας και επαγγελματικού προσανατολισμού  (ΓΡΑ.ΣΥ),  για την παρουσίαση που έκανε για τη δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση της Ελλάδας.Φωτογραφίες από την Συνάντηση.

         
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου