Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                                   
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                                 
(Ε.Λ.Τ.Ε.Ε  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)                                                                 
Ιτάνου 40  71407 Ηράκλειο Κρήτης
Email: eltee.ira@gmail.com  Κιν. Προέδρου: 6978754926
Ηράκλειο  25/06/2012
Α.Π. 264


Προς:  
  • ΕΠΑ.Λ-ΕΠΑ.Σ-ΣΕΚ ν Ηρακλείου
  • Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς
Κοινοποίηση:
  • Τοπικό τύπο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,
Στις 22 και 23 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το 14ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.), το οποίο αποτελεί το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό μας Όργανο. Συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι όλων των κατά τόπους Ενώσεων της Ελλάδος.
Από το Ηράκλειο συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου που μετέφεραν τα προβλήματα που υπάρχουν στα ΕΠΑΛ -ΕΠΑΣ και ΣΕΚ του Ν. Ηρακλείου καθώς και θέματα που μας τέθηκαν από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Έγινε μια εκτενής συζήτηση (για τα αποτελέσματα της οποίας  θα ακολουθήσει ανακοίνωση από την ΟΛΤΕΕ ) πάνω σε όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν την επαγγελματική εκπαίδευση.  Στη  συνέχεια έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΟΛΤΕΕ  το οποίο θα έχει ισχύ για δύο χρόνια. Από την ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου συμμετείχαν ως υποψήφιοι: ο  Πρόεδρος Κακαζιάνης Πέτρος, ο Παναγιωτάκης Νικήτας και ο Τουμανίδης Νικόλαος. Ο Κακαζιάνης Πέτρος εξελέγη στο Δ.Σ. της ΟΛΤΕΕ, ο Παναγιωτάκης Νικήτας και ο Τουμανίδης Νικόλαος εξελέγησαν στις πρώτες θέσεις των αναπληρωματικών μελών.
Μετά την εκλογή του προέδρου στο Πανελλήνιο Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο υποβλήθηκε η  παραίτηση του  στο Δ.Σ. της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της Ένωσης.
Για  την εκλογή του προέδρου μας  Κακαζιάνη Πέτρου στην ΟΛΤΕΕ, θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται μέλος μας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να μας ενώσει και να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του εκφράζουμε ότι αισθανόμαστε ασφαλείς που τον έχουμε ως αντιπρόσωπο στα μεγάλα ζητήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Τα μέλη του Δ.Σ. προέβησαν σε ανασύσταση του νέου Δ.Σ. της ΕΛΤΕΕ σύμφωνα με το καταστατικό. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Αλεξίου Πολυξένη,
Αντιπρόεδρος: Αυγούστη Ελισάβετ,
Γενική Γραμματέας: Γραικού Μαρία,
Ταμίας: Μπίρμπα Ελισάβετ,
 Οργανωτική γραμματέας: Πλατάκη Δέσποινα.
Άρωμα γυναίκας λοιπόν στην ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου! άρωμα που έχει ως βάση την εκπαίδευση, την τέχνη, την δεξιότητα, τη συνεργασία, την ομοφωνία, την πράξη, την ελπίδα (όλα γένους θηλυκού...).
Το νέο Δ.Σ. μαζί με το εκλεγμένο μέλος της στην ΟΛΤΕΕ θα συνεχίσει το έργο του που είναι ο εντοπισμός και η επίλυση των προβλημάτων, αλλά και η ανάδειξη όλων αυτών των όμορφων και δυναμικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν την επαγγελματική εκπαίδευση στο νομό μας. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


 
            Η                                                                                                                  Η
       Πρόεδρος                                                                                               Γ. Γραμματέας

Αλεξίου Πολυξένη                                                                                       Γραικού Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου