Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΚΑΖΙΑΝΗ ΠΕΤΡΟΥ


Πέτρος Κακαζιανησ
Ηράκλειο, Δευτέρα 25-6-2012
εκπαιδευτικός ΠΕ 17.03
ηλεκτρολόγος ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ
Παρμενίωνος 6, Τ.Κ. 71307 Ηράκλειο
τηλ. 2811107494        
e-mail: kakaziannis@yahoo.gr
6974-312024
Προς τα μέλη
της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου


Συνάδελφοι,
Στις 22 και 23 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το 14ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.). Συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι όλων των κατά τόπους Ενώσεων της Ελλάδος. Στις αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, οι αντιπρόσωποι με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως μέλος του νέου Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. με διετή θητεία.
Με την παρούσα σας ανακοινώνω ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσής μας υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της  Ε.Λ.Τ.Ε.Ε Ηρακλείου. ώστε να υπηρετήσω τον κλάδο και την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση από νέο μετερίζι.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την τιμή που μου επιφύλαξαν και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας για την ειλικρινή συνεργασία, την ομάδα και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα πλάϊ τους,
Ευχαριστώ τους αντιπροσώπους των Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. για την τιμή να με εκλέξουν στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.. Αναγνωρίζω ότι τα καθήκοντα της θέσης αυτής υπερβαίνουν κατά πολύ την εμπειρία μου. Ελπίζω όμως ότι η διάθεσή μου για προσφορά θα αναπληρώσει το κενό αυτό, με την συνεργασία και καθοδήγηση των παλαιοτέρων και εμπειροτέρων μελών μας. Η Ομοσπονδία μας έχει ουσιαστικό θεσμικό ρόλο να εκπληρώσει, παρεμβαίνοντας δυναμικά σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στην Τ.Ε.Ε. Αυτό όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή του κάθε ενός εκπαιδευτικού, με την συνειδητοποίηση ότι η Τ.Ε.Ε. είναι το σπίτι μας και οφείλουμε και διεκδικούμε να έχουμε λόγο τόσο για τα θεμέλια όσο και για την αναβάθμιση της. Σε αυτό μας τον αγώνα δεν πρέπει να περιμένουμε συνδρομή ούτε έπαινο από κανένα, ούτε καν από την φυσική μας Ηγεσία, αλλά πρέπει να αυτο-οργανωθούμε. Το παράδειγμα πολλών σχολείων αποδεικνύει ότι αυτό είναι εφικτό με την πρωτοβουλία ενθουσιωδών συναδέλφων και άξιων διευθυντών, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.
Μαζί με το Δ.Σ. της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου  θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους μαθητές, τους συνάδελφους και τα σχολεία της Τ.Ε.Ε. στον ν. Ηρακλείου.
Με τιμή,

Κακαζιάνης Πέτρος
εκπαιδευτικός ΠΕ 17.03
Β. Ταμίας Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

2 σχόλια: