Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, αγαπητοί μαθητές και γονείς.

            Το νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου σας εύχεται καλή χρονιά,  προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία.
            Σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα και τον κλάδο της Eπαγγελματικής Εκπαίδευσης, η Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του νομού μας, με το νέο Δ.Σ., καλείται να δώσει το παρών, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ενωτικά και αγωνιστικά, ακούγοντας τον παλμό και τις ανάγκες των μαθητών, τους φόβους και τις αγωνίες των συναδέλφων.
           Τελικός αποδέκτης της προσπάθειας μας είναι οι μαθητές και κατ’ επέκταση η κοινωνία του Ηρακλείου, αφού η Επαγγελματική Εκπαίδευση έχει άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, φέρνοντας την πρόοδο και την ευημερία όταν λειτουργεί εύρυθμα και αποδοτικά.
            Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να τελεσφορήσει, εμείς οι οποίοι τιμηθήκαμε με την ψήφο των συναδέλφων, νιώθουμε το χρέος να ανταποκριθούμε σε μια πρόκληση αλλά και την υποχρέωση να σταθούμε άξιοι της προτίμησης και της τιμής που μας κάνατε.
 Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους και συνυποψηφίους οι οποίοι έδωσαν ισχύ στην Ένωση με την συμμετοχή τους, θα είμαστε πάντα κοντά στον συνάδελφο και τα προβλήματα του.
            Καλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την προσπάθεια, να μας βοηθήσουν ώστε να φέρουμε σε πέρας την δύσκολη για την εποχή αποστολή μας. Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο της ΕΛΤΕΕ στεγάζεται προσωρινά στο χώρο του 1ου ΣΕΚ Ηρακλείου (Ιτάνου 40 Κηπούπολη)
Θα είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο με τους συναδέλφους που έχουν να καταθέσουν προτάσεις και προβληματισμούς  σε θέματα της Επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Προκειμένου να έχουμε συχνή επικοινωνία παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail στο eltee.ira@gmail.com, επισκεφτείτε μας στο blog: eltee-her.blogspot.com και στο facebook ΕΛΤΕΕ  Ηρακλείου.

Με πολλή εκτίμηση,
                                                                    ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου