Ειδήσεις: Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Ηρακλείου σας καλωσορίζουν στη νέα ιστοσελίδα μας. Οι παρατηρήσεις σας καθώς και κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι καλοδεχούμενες. Είμαστε και στο FACEBOOK: ΕΛΤΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

'Ανοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα- Στους 20 βαθμούς στην Κρήτη

Ανοιξιάτικος ο καιρός κατα τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη.

Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Το πρωί όμως η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι αναμένεται μικρή ενίσχυση στα στα ανατολικά Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ λαο η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατησουν σε Μακεδονία και Θράκη οπου οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο μείον 3 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο το πρωί βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ και στα θαλασσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Κρήτη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές το πρωί. Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι καλός.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Μικρή ενίσχυση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη νοτια Κρήτη έως 20 βαθμούς Kελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου